Välkommen

Hundar är utan tvekan människans bästa vän och det bästa vi vet! Detta är sidan för dig som älskar hundar och antingen redan har hund eller är på väg att skaffa en. Här på Hickson.nu kan du läsa om allt du behöver veta inför ditt hundköp och om hur du ska välja ras. Det uppstår alltid många frågor innan man bestämmer sig för att köpa en hund och här kan du läsa flera blogginlägg om just ämnet hund. Du får bland annat tips på vilka raser som passar bäst i en barnfamilj och hur man bör tänka innan man köper en hund om man har barn också. För finns det verkligen hundar som alltid passar i en barnfamilj?

Hur många kända svenska hundar kan du räkna upp? Här på sidan kan du läsa om två av dem, border collien Turbo som var skådespelare och pumin Csar som var proffs på att dansa freestyle med sin matte. Det är svårt att inte bli inspirerad när man läser om hur duktiga och lydiga dessa hundar var.

Om du inte har koll på hur mycket en hund kostar kan du lära dig om det här också. Vilka som är de dyraste raserna och hur mycket de kostar, samt om det är sant att blandraser alltid är billigare än renrasiga hundar. Och inte minst, vad är det som gör att dessa raser är så dyra?

Läs, inspireras och lär dig om allt du behöver tänka på inför ditt val av hund när det blir dags att skaffa en egen.